Media

Cleanload Nexus - Koppeling voor gesloten overdracht met easyconnect-doppen

Downloads Voor gebruik in de media

High resolution Content om u te helpen deze belangrijke nieuwe technologie voor de landbouw te verspreiden.

Press Release: REINIGINGSLADING NEXUS

De Cleanload Nexus-koppeling samen met de nieuwe easyconnect-dop - die binnenkort de standaardsluiting zal worden voor alle Europese agrochemische fabrikanten-, bieden een volledig afgedicht systeem voor het overbrengen van agrochemische stoffen naar het spuittoestel. De overdracht van vloeibare agrochemische producten met de Cleanload Nexus voorkomt verontreiniging van het milieu en beschermt ook de operator tegen blootstelling aan het product.

Het legen van containers met Cleanload Nexus is niet alleen veiliger, maar het is ook eenvoudig, snel en efficiënt. Gedeeltelijke lediging is mogelijk in het gesloten vulsysteem en de inhoud van een gedeeltelijk geleegde container kan indien nodig opnieuw worden aangesloten op de Cleanload Nexus.

“De 63 mm easyconnect-dop wordt vanaf 2022 aangebracht en zal in 2025 in heel Europa worden uitgerold. Dit betekent dat bijna alle vloeibare agrochemische producten die op de boerderij aankomen rechtstreeks op onze Cleanload Nexus kunnen worden aangesloten door simpelweg de stofkap van de easyconnect-dop te verwijderen. Er is geen noodzaak voor het losschroeven van een dop of het gebruik van een adapter; wat zowel de veiligheid als de snelheid van de werking aanzienlijk zal doen verbeteren.” aldus Roger James, Productmanager

Press Release: LAMMA Show 2023

Pentair’s new products on show at this year’s LAMMA (Birmingham NEC) in Hall 8, stand 9.418 on the 10th & 11th januari 2023 will help spray operators to be more precise, more efficient and more environmentally friendly. In addition to the brand new Cleanload Nexus closed transfer coupler, which has already received a mention in the EIMA 2022 innovation awards, new nozzles, smart nozzle bodies and pump technology for the agricultural spray application sector will be on display.

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink