VEELGESTELDE VRAGEN

Vragen in verband met de Cleanload Nexus Koppeling

VEELGESTELDE VRAGEN

Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over de Pentair Cleanload Nexus Koppeling.

Alleen containers die in de fabriek zijn uitgerust met een easyconnect-dop zijn geschikt voor aansluiting op Cleanload Nexus.

Easyconnect-doppen worden gemonteerd op containers van 1, 3, 5, 10 en 15 liter met een IS 63-hals volgens industrienorm. Adama, BASF, Bayer, Belchim, Certis, Corteva, FMC, Nufarm, Rovensa, Syngenta en UPL hebben allemaal plannen om easyconnect-doppen en andere fabrikanten te plaatsen. U kunt dus een gestage toename verwachten van het aantal agrochemische producten die zijn uitgerust met een easyconnect-dop in de komende 2-3 jaar.

Aantal Alles wat u nodig hebt, is een container die in de fabriek is uitgerust met een eenvoudig aan te sluiten dop. Er is geen extra adapter nodig voor maximaal gemak. De easyconnect-dop hoeft niet eens te worden losgeschroefd, verwijder de stofdop en plaats deze op de Cleanload Nexus, eenvoudig en veel veiliger.

De Cleanload Nexus sluit de easyconnect-dop na gedeeltelijk legen stevig af en de inhoud kan indien nodig opnieuw worden gebruikt.

Bijna alle containers die zijn uitgerust met easyconnect-doppen zijn naar verwachting doorzichtig en voorzien van een omgekeerde schaal op de fles. Kleinere volumes kunnen nauwkeuriger worden gemeten met behulp van een schaal op de zuigslang die is onderverdeeld in secties van 25 ml.

Er zijn ook aanvullende meetopties in ontwikkeling door Pentair.

Cleanload Nexus is verkrijgbaar vanaf midden 2022, dus vraag uw verfspuitdealer of de onderdelendealer hierover of neem contact op met een van Pentair regionale distributeurs. (Niet beschikbaar) We verwachten dat de vraag zal samenvallen met de beschikbaarheid van easyconnect-verpakkingen in verschillende markten. Zie om dit te volgen easyconnect.techniek

Vraag het aan uw verdeler van spuittoestel of onderdelen van spuittoestel voor informatie over prijs, montagevereisten en de extra componenten die nodig kunnen zijn.

De montagebeugel (meegeleverd) moet stevig op of van het spuitapparaat worden bevestigd, zodat de bedieningshendel gemakkelijk kan worden gedraaid. Cleanload Nexus vereist een ruimte van ongeveer 0,5 m3 zodat het koppelstuk, de container en de handgreep kunnen draaien. Bij montage, tde bedieningshendel mag niet hoger dan 130 cm van de grond zijn. 

Er wordt een slang meegeleverd om de aanzuiging van het spuitapparaat aan te sluiten (minimaal -0,4 bar), dit kan worden bereikt door een T-stuk in de slang te leggen die uit de bestaande inductiekom wordt getrokken. Een keerklep is vereist (niet meegeleverd) om te voorkomen dat de Cleanload Nexus terugstroomt. Het wordt aanbevolen dat er geen afsluitventiel is tussen de tank van het spuitapparaat en de Cleanload Nexus om het risico van spoelen te vermijden wanneer de aanzuigleiding wordt afgesloten.

Er is ook een slang meegeleverd voor aansluiting op een schone spoelwaterbron (optimaal tussen 3,5 en 7,0 bar). 

Cleanload Nexus kan permanent op het spuitapparaat worden geïnstalleerd of alleen worden aangesloten als het nodig is voor het vullen droge break-koppelingen gebruiken (niet meegeleverd). (Niet beschikbaar)

Het Gebruiks- en installatiehandleiding toont de onderdelen die u in de doos ontvangt bij aankoop van uw Cleanload Nexus. Raadpleeg de leidingschema's die de extra onderdelen aangeven die nodig zijn. Neem contact op met uw verfspuitdealer of de onderdelendealer voor advies over de onderdelen en sets die geschikt zijn voor verschillende spuittoestellen en opstellingen.

Cleanload Nexus wordt blootgesteld aan geconcentreerde agrochemische formuleringen, dus het is van vitaal belang dat het na elk gebruik wordt gereinigd volgens de instructies.

Jaarlijks onderhoud door een door Pentair getrainde persoon is vereist. Alle onderhoudsvereisten zijn samengevat in de Gebruiks- en installatiehandleiding. (Niet beschikbaar) Opleiding op de installatie, het gebruik, de service en het onderhoud van Cleanload Nexus is allemaal online beschikbaar.

Training is beschikbaar voor iedereen die zich wil registreren op het Pentair Cleanload Nexus trainingsportaal. Er zijn verschillende cursussen in installatie, bediening en onderhoud beschikbaar, afhankelijk van wat u probeert te bereiken.

Professionele personen die een installatie- en onderhoudsservice aan anderen willen aanbieden, kunnen de trainingen voltooien en zich vervolgens aanmelden bij Pentair om te worden opgenomen in onze database van installateurs en/of dienstverleners.

U dient uzelf altijd te vergewissen van de referenties en ervaring van een installateur of servicemedewerker voordat u hun diensten gebruikt.

Meer dan 100 prototypes van Cleanload Nexus zijn de afgelopen 3 jaar in verschillende Europese landen getest met easyconnect dopprototypes door proefboeren. Naast praktisch gebruik in het veld is het systeem grondig getest op prestaties en veiligheid volgens de ISO 21191-norm en op duurzaamheid in levenstests in de technische laboratoria van Pentair.

Cleanload Nexus en easyconnect doppen zijn ingediend bij JKI voor testen en goedkeuring.

Deze tests hebben de agrochemische industrie het vertrouwen gegeven om door te gaan met het introduceren van easyconnect doppen op hun producten.

Details van de beperkte garantie die wordt aangeboden door Pentair zijn te vinden in de Gebruiks- en installatiehandleiding. (Niet beschikbaar) Als je een garantieclaim hebt, richt je dit altijd aan het bedrijf waar je je Cleanload Nexus hebt gekocht.

TRAINING HUB

Volg online cursussen over de installatie, het gebruik en onderhoud van de Cleanload Nexus, en registreer u om toegevoegd te worden aan de lijst van Cleanload Nexus installateurs en onderhoudmonteurs van Pentair.

1605107886815

Vind uw plaatselijke leverancier van Cleanload Nexus.

1604946476406

Word een door Pentair opgeleide installateur of onderhoudsmonteur.

1604946466274

Neem contact op met een adviseur van Pentair.

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink