Over Pentair en Hypro

Essential Resources. For Life.

UW MIDDELEN. ONZE MIDDELEN. DE MIDDELEN VAN DE WERELD.

Wij zijn Pentair. Bewogen om onze wereld slim en duurzaam te verbeteren. 9.500 wereldburgers die ons doel nastreven en onze belofte waarmaken. Om de essentiële bronnen van het leven optimaal te benutten door het leven van mensen, huizen en bedrijven te verbeteren en tegelijkertijd goed te doen voor onze planeet. Met andere woorden, onze werknemers zetten onze missie in beweging. Elke dag opnieuw. 

WIE ZIJN WE?

SLIMME, DUURZAME OPLOSSINGEN

Pentair benut optimaal de meest essentiële bronnen van het leven, van heerlijk smakend water rechtstreeks uit de keukenkraan, tot industrieel waterbeheer en alles daartussenin. Wij leveren oplossingen voor het helpen bewegen, verbeteren en genieten van water alsook duurzame toepassingen die de gezondheid van de wereld helpen garanderen.

HYPRO SPROEI ONDERDELEN

Pentair verkoopt spuitpompen, spuitdoppen en spuit accessoires onder het merk HYPRO, om het agrarisch sproeien nauwkeurig, efficiënt en veilig te doen verlopen voor operators en het milieu.

De naam Hypro werd in 1947 opgericht toen Hypro Inc. voor het eerst begon met de productie van diverse pompen (rollerpompen, tandwielpompen, impellerpompen, etc.) voor spuitapparatuur. In 2000 - bij de overname van Lurmark - werden de spuitdoppen toegevoegd aan het assortiment.

We zijn nu eigendom van Pentair en werken nauw samen met 's werelds grootste fabrikanten van spuitapparaturen, eindgebruikers en onderzoeksorganisaties om ervoor te zorgen dat Hypro-producten voldoen aan de behoeften van de gewasbespuiting wereldwijd alsook om innovatieve oplossingen te bieden voor de huidige uitdagingen in deze toepassingen.

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink